dinsdag, 11. december 2007 - 20:31

' Van drugskoerier naar bioboer'

Tilburg

Anita Witzier en wethouder Gon Mevis lopen woensdagmiddag 12 december voor de goede doel actie van de KRO in Tilburg. Thaise drugskinderen krijgen dankzij een project van Terre des Hommes een nieuwe toekomst als bioboer. De omroep voert van 10 tot 16 december actie voor dit project onder het motto: van drugskoerier naar bioboer.

Anita Witzier is ambassadeur van de actie. Tussen 9.00 en 15.00 uur wordt het winkelend publiek opgeroepen om op het Tilburgse Heuvelplein op loopbanden te sponsorwandelen en zo een bijdrage te leveren aan de actie.

De KRO wil meer zijn dan een mediabedrijf. Door elk jaar samen te werken met een goed doel, onderstreept de KRO zijn rol als maatschappelijke organisatie. Dit jaar voert de KRO van 10 tot 16 december actie voor een project van Terre des Hommes in Noord-Thailand waar drugskinderen worden opgevangen.

Elke dag staan er op een andere plek in het land loopbanden waar het publiek samen met bekende KRO’ers kan sponsorwandelen voor het goede doel. In Hilversum in het AKN-gebouw houden KRO’ers de lopende banden permanent in beweging. Op

Via Ebay veilen bekende KRO’ers persoonlijke items en ontmoetingen voor het goede doel.
Provincie:
Tag(s):