vrijdag, 14. december 2007 - 13:49

Van Venrooy Dakbedekking groeit door binnen Hoogeveen

Hoogeveen

Van Venrooy Dakbedekking verhuist binnen Hoogeveen van bedrijventerrein De Wieken naar Buitenvaart. Dat is opmerkelijk, omdat Van Venrooy aanvankelijk dacht zich elders in het land te moeten vestigen. Het bedrijf zit in de groei, maar ziet nu in Hoogeveen genoeg perspectief. De nieuwe investering in Hoogeveen is mede het resultaat van de gesprekken en bemoeienis van de NOM en de gemeente Hoogeveen.

Van Venrooy krijgt op Buitenvaart een ‘zichtlocatie’ langs de A37 en vestigt hier het hoofdkantoor. He bedrijf heeft tevens vestigingen in Apeldoorn en Almere. Van Venrooy heeft in 1993 Dakbehoud Nederland opgericht, een franchise-organisatie van twaalf bedrijven. Van Venrooy houdt ook het huidige pand aan de A.G. Bellstraat nog aan.

De gemeente heeft de grond aan Van Venrooy verkocht en ziet hiermee een derde zichtlocatie langs de A37 op Buitenvaart gevuld. Eerder al vestigden Kraats Kaas en Office Centre zich hier. Morgen verricht wethouder Ton Bargeman de openingshandeling voor de bouwstart.

Van Venrooy Dakbedekking is gespecialiseerd in renovatie en onderhoud en verricht ook facilitair management voor klanten. Onder hen zijn woningcorporaties, Rijksgebouwendienst, gemeenten, zorginstellingen, grotere vastgoedbeheerders, bedrijven en instellingen.
Provincie:
Tag(s):