vrijdag, 9. februari 2007 - 9:07

Vaste opstapplaatsen voor taxiBUS

Apeldoorn

Gebruikers van de taxiBUS hebben er een extra service bij: vaste opstapplaatsen. Deze week plaatst de gemeente zestien borden door heel de stad.De opstapplaatsen zijn extra.Het is nog steeds mogelijk om waar je maar wilt een taxiBUSrit te bestellen.

Er is bij taxiBUS wel eens verwarring over de opstapplek. Wie zich bijvoorbeeld af laat halen op de Hoofdstraat kan bij de C&A staan wachten, of helemaal aan de andere kant, bij de Kijkshop. Dit had wel eens als gevolg dat klanten geen taxiBUS zagen en dat de taxiBUS dacht voor niets gekomen te zijn. Het gevolg: een rit die niet doorging of pas later doorging, na een nieuwe afspraak.

Om dit soort misgelopen ritten te voorkomen zijn er nu in winkelcentra, in het centrum en bijvoorbeeld bij Orpheus speciale opstapplekken gekomen. Ze zijn te herkennen aan het gele bord met het taxiBUS logo.

De komst van de borden betekent niet dat het niet meer mogelijk is om op andere plekken op te stappen. Nog steeds kunnen klanten met taxiBUS bellen om waar ze maar willen in Apeldoorn een rit te beginnen. De gemeente Apeldoorn en Connexxion hopen met de borden een extra service aan hun klanten te leveren. Als de opstapplaatsen een succes zijn, dan komen er in de toekomst meer.
Provincie:
Tag(s):