donderdag, 31. mei 2007 - 7:20

Verdachten: "Wij schoten Kromkamp's vriendin te hulp"

Eindhoven

De mogelijke twee verdachten van de mishandeling van PSV-voetballer Jan Kromkamp hebben verklaard de vriendin van de verdediger van PSV geholpen te hebben, toen deze in een forse ruzie met Kromkamp verwikkeld was. Dat meldt het AD vanmorgen.

Dat gebeurde op een parkeerplaats, afgelopen weekend bij een vriendschappelijke wedstrijd tussen VV-Acht en PSV in Eindhoven. De advocaat R. den Hoed van een van de verdachten heeft verklaard in het Eindhovens Dagblad dat het tweetal van 18 jaar zag hoe de vriendin van Kromkamp flink van streek was en haar wilde beschermen.

F. de Leeuw, advocaat van de andere verdachte zegt dat niet te kunnen bevestigen. Wel weet hij dat de verdachten alleen maar twee mensen zagen die een fikse ruzie hadden.

PSV-Woordvoerder Sallazar zegt in het AD dat de club volledig achter Kromkamp staat. "Er is geen enkele advocaat die kan rechtvaardigen wat Kromkamp is aangedaan. Wij staan volledig achter Jan."

De voetballer moest na de mishandeling naar het ziekenhuis worden gebracht. Hij liep een gebroken neus, jukbeen en oogkas op.
Provincie:
Tag(s):