maandag, 8. oktober 2007 - 0:21

Vermist vierjarig jongetje gevonden

Zeewolde

Zaterdag 6 oktober werd 's ochtends melding gemaakt bij de politie van de vermissing van een vierjarig jongetje in een waterrijke wijk in Zeewolde. Voordat de melding werd gedaan, was het jongetje al enige tijd zoek. Na een uur werd het jongetjes levend en wel aangetroffen.

Onmiddelijk na de melding werd de brandweer gealarmeerd, die met groot materiaal en veel inzet van personeel op zoek is gegaan. Gelukkig meldde het jongetje zich vanzelf weer bij zijn moeder, nadat hij rustig had zitten spelen bij iemand uit de buurt. Hij was zich van geen kwaad bewust. Het jongetje was in een onbewaakt moment uit de tuin weggelopen en was op zoek gegaan naar een speelmaatje.
Tijdens de uitgebreide zoekactie heeft de brandweer de grachten verkend. De politie heeft een kleinschalig buurtonderzoek gehouden. Met name de vriendjes van het jongetje zijn door de politie benaderd om te achterhalen waar hij kon zijn. Gelukkig is alles goed afgelopen en konden de hulpverleningsdiensten tegen het einde van de ochtend weer naar huis.
Provincie:
Tag(s):