vrijdag, 1. juni 2007 - 10:27

Verstappen nog niet in testprogramma Spyker

Jos Verstappen is nog niet opgenomen in het testprogramma van Spyker en de vraag is of dat nog gaat gebeuren. Navraag bij de Nederlandse renstal leerde dat het team niet zomaar van plan is om het huidige programma te wijzigen. Dit ondanks het feit dat Verstappen zelf graag wil en teameigenaar Michiel Mol ook wel oren had naar een test van de ervaren coureur.

Een woordvoerder van Spyker zei: “Wij hebben al contracten met vaste race- en testcoureurs en ons testprogramma staat al vol gepland met die coureurs. Wij zijn vastbesloten om ons daaraan te houden. We waarderen de ervaring van Jos enorm, maar hij behoort op dit moment niet tot onze ontwikkelingsplannen. Onze toewijding ligt bij de coureurs die we dit jaar onder contract hebben.�

Verstappen geldt nog steeds als de meest succesvolle Formule 1-coureur uit Nederland. De Limburger reed in totaal 106 Grands Prix, scoorde zeventien punten en behaalde twee podiumplekken. Vorig seizoen reed de 35-jarige coureur in de A1 Grand Prix voor Team Nederland en daarvoor won hij de hoofdrace in Durban.
Categorie:
Tag(s):