zondag, 23. december 2007 - 22:01

Vervelende mannen aangehouden

Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag in Assen en Nieuw Amsterdam in totaal drie mannen aangehouden die zich vervelend gedroegen. In Assen werd een 19-jarige man aangehouden die na een vechtpartij uit een café was gezet en zich op straat vervelend bleef gedragen.

De man zou onder invloed van alcohol verkeren en zocht onder meer ruzie met voorbijgangers. De man is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

In Nieuw Amsterdam is een 18-jarige man uit Emmen aangehouden wegens belediging. De man was uit de discotheek gezet, maar gedroeg zich buiten wederom erg vervelend. Toen de politie erbij kwam, schold hij één van de agenten uit, hij is ingesloten voor verhoor.

Een 20-jarige jongen uit Klazienaveen is eveneens aangehouden in Nieuw Amsterdam. De jongeman was uit een discotheek gezet omdat hij ruzie zocht. Hij zou onder invloed van alcohol verkeren en bleef zich ook op straat vervelend gedragen. De jongen trapte onder meer tegen een vuilniscontainer en bleef, nadat de politie had verzocht om ermee te stoppen, gewoon doorgaan. Hij is meegenomen naar het bureau en kreeg uiteindelijk een boete mee naar huis.
Provincie:
Tag(s):