zondag, 21. januari 2007 - 19:17

Vier aanhoudingen wegens mishandeling

Zondag om 05.15 uur heeft de politie Zeeland vier personen aangehouden op de Nieuwe Rijksweg in ’s Heer Hendrikskinderen op verdenking van mishandeling van een vrouw en een man op het Stationslein in Goes rond 04.30 uur.

Een van de slachtoffers, een 22-jarige vrouw afkomstig uit Heinkenszand, liep over de Westsingel en kreeg enkele opmerkingen van een groepje mannen en vrouwen die daar ook aanwezig waren waarop de 22-jarige iets terug zei.

Toen de 22-jarige vrouw in een auto wilde stappen van een man en een vrouw door wie ze opgehaald werd, begon de groep tegen de auto te schoppen en werd een portier open getrokken. De 22-jarige werd aan haar haren uit de auto gesleurd waardoor zij op straat viel. Zij werd tegen haar hoofd, armen en benen geschopt.

Met hulp van de personen die haar op kwamen halen lukte het de 22-jarige vrouw weer in de auto te komen waarop de groep weer tegen de auto begon te schoppen. Het andere slachtoffer, een 22-jarige man, die ook in de auto zat kreeg enkele vuistslagen in het gezicht Uiteindelijk lukte het het drietal de auto te starten en weg te rijden.

De politie heeft naar aanleiding van dit voorval twee vrouwen van 20 en 21 jaar oud en twee mannen van 23 jaar aangehouden. Allen zijn afkomstig uit de gemeente Goes.

Het slachtoffer heeft een pijnlijk hoofd, armen en benen overhouden aan de mishandeling. Ook is haar kleding vernield.
Provincie:
Tag(s):