maandag, 12. februari 2007 - 15:20

Volgende week waarschijnlijk Spyker-debuut Van der Garde

Het Nederlandse Formule 1-team Spyker zal volgende week met twee wagens over het circuit in Valencia razen, zo leerde BlikopNieuwsl zojuist van Spyker's persvoorlichting. Waarschijnlijk zal dan ook Giedo van der Garde in actie mogen komen, hij zal in dat geval al voor de tweede keer in een Formule 1-bolide over het circuit Ricardo Tormo mogen rijden.

Twee weken geleden werkten negen teams ook al een test af in Valencia, toen reed Giedo van der Garde ook al enkele ronden over het circuit. Het was echter een Super Aguri-wagen waar de jonge Nederlander toen zijn debuut in maakte, waarna de volgende dag bekend gemaakt werd dat Van der Garde bij Spyker had getekend. Wat volgde was een reeks media-uitingen van zowel Spyker als Super Aguri, die beiden claimden dat ze een geldend contract met Van der Garde hadden.

Volgende week dinsdag, woensdag en donderdag test het Spyker Formule 1-team samen met Williams in Valencia. De reden dat er momenteel nog maar met één wagen wordt gereden in Barcelona, maar dat er volgende week met twee zal worden getest, is waarschijnlijk dat Adrian Sutil vorige week in Silverstone een van de Spykers in de bandenstapels reed.
Categorie:
Tag(s):