dinsdag, 9. januari 2007 - 12:40

Vreest Piet Paulusma voor zijn leven?

Friesland

Volgens Geenstijl.nl zou de populaire SBS-weerman Piet Paulusma tijdens het opnemen van tv-opnames ernstig gewond zijn geraakt door een aanrijding. Zo erg zelfs dat er wordt gevreesd voor zijn leven, aldus de website.

De website Geenstijl.nl maakte dit maandagmiddag bekend. Ook was er een filmpje beschikbaar waarop duidelijk is te zien hoe de Friese weerman tijdens zijn weersvoorspelling wordt geschept door een auto en een paar meter wordt mee gesleurd.

Na de nodige opschudding blijkt achteraf dat Piet Paulusma nog springlevend is en niks mankeert. De website Geenstijl.nl heeft een gedeelte van een reclamefilmpje van Kwik-Fit met Piet Paulusma gebruikt om het te doen lijken alsof de weerman ernstig gewond was geraakt.

Kwikfit had dit reclamefilmpje, waarin ze winterbanden aanbevelen, nog niet eerder gepubliceerd door het aanhoudende zachte weer. De originele versie is dan ook een stuk langer en eindigt positief voor de weerman. Naar aanleiding van dit gebeuren heeft het autoservicebedrijf besloten om het oorspronkelijke filmpje vandaag nog op de site van Kwik-Fit te plaatsen om verdere misverstanden te voorkomen.
Provincie:
Tag(s):