zaterdag, 7. april 2007 - 19:23

Vrijdag de 13e The Doo Ron Rons Groen Licht

Vlissingen

Vrijdag 13 april spelen the Doo Ron Rons in Café Groen Licht te Vlissingen. Voor de tiende keer in een jaar tijd zal de band haar performance neerzetten in Café Groen Licht.De band begint om 22.00 uur en de toegang is gratis.

The Doo Ron Rons schuwen vrijdag de 13e niet. ‘Een uitdaging om het ‘bijgeloof’ te tarten’, zegt Mèh optimistisch, bassist van de band. ‘Een bijzondere datum, voor een bijzondere band en het is ook nog eens de tiende keer in Groen Licht’, reageert Elvis, de leadzanger van de band.

Na een try-out in Café Plexat in december 2005 werd de band gevraagd in april 2006 maandelijks te spelen in Café Groen Licht. Met een aantal onderbrekingen heeft de band dit met succes een jaar lang gedaan. Vrijdag 13 april zal dus de tiende keer zijn.

The Doo Ron Rons zijn half 2005 opgericht en bestaan uit vier heren en één dame uit Middelburg in de bezetting drums, basgitaar, gitaar en minimaal driestemmig zang. De band speelt nummers als ‘everlasting love’, ‘cheers’, ‘denise denise’, ‘pretty women’ en natuurlijk ‘da doo ron ron’. The Doo Ron Rons onderscheiden zich door de meerstemmige zang en hun muzikale keuzes. Diverse muziekstijlen worden met een grote knipoog en in een eigentijds jasje gespeeld. Rock nummers worden reggae en ballads worden punk.

Naast Café Groen Licht, hebben the Doo Ron Rons gespeeld in onder andere The Music Temple in Roosendaal, Café The Hoppit in Vlissingen, Heartbreakcafé in Goes (Mosselrock). Ook komende maanden timmert de band aan de weg en zal ondermeer spelen op 11 mei in Soos de Vaete in Geersdijk en op 25 mei in Café Hart van Middelburg tijdens het Jazzfestival in Middelburg.
Provincie:
Tag(s):