zondag, 11. februari 2007 - 21:57

Vrijetijdsmarkt voor mensen met een beperking

Meppel

MEE Drenthe, SportDrenthe, De Leite, De Noorderbrug, Vanboeijen en de ANGO Zuid Drenthe organiseren in samenwerking met de Gemeente Meppel op zaterdag 17 februari a.s. een vrijetijdsmarkt voor mensen met een beperking. Dit kan een beperking zijn in lichamelijk of verstandelijk functioneren of een chronische aandoening.

Voor mensen met een beperking en/of een chronische aandoening worden veel activiteiten georganiseerd. Niet iedereen is hiervan op de hoogte. Wie hiervoor belangstelling heeft, kan door een bezoek te brengen aan de vrijetijdsmarkt, een overzicht krijgen welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden.

Er zijn verschillende (sportieve) demonstraties en workshops. Zo is er rolstoeldansen te zien, treedt de Visioband op en geeft een countrydanceclub een demonstratie. Ook is er een overzicht van vakantiemogelijkheden voor mensen met een beperking en/of een chronische aandoening.

De vrijetijdsmarkt zal op zaterdag 17 februari worden gehouden in sportzaal Het Erf, Atlanta 1 in Meppel. De markt start om 10.00 uur en sluit om 15.00 uur.
Provincie:
Tag(s):