dinsdag, 16. januari 2007 - 20:51

Vrouw aangerand door zes mannen

Nieuw-Vennep

Rechercheurs van de politie Kennemerland zijn op zoek naar getuigen van een zedenzaak waarbij een 20-jarige vrouw, naar vandaag bekend is gemaakt, zaterdag 13 januari door zes mannen onzedelijk is betast.

De mannen zijn allen ongeveer 20 jaar oud. Tenminste één van hen had een Noordafrikaans of Mediterraans uiterlijk. Een blanke jongen, die kleiner was dan 1.70 m., droeg een beige Nike-baseballcap en vermoedelijk ook een crèmekleurige jas met witte voering. De politie vermoedt dat de daders in Nieuw-Vennep wonen.

Het slachtoffer werd op zaterdag 13 januari omstreeks 02.15 uur op de Venneperweg ter hoogte van café 'de Bolle Olifant' aangeroepen door de groep en korte tijd later door hen overmeesterd. De groep bracht de vrouw naar een erf bij een winkel aan de Poststraat.

De betasting eindigde nadat één van de jongens, die op de uitkijk stond, de groep door middel van een fluitje alarmeerde. Kort na het zedenincident kreeg een groepje jongeren op de Venneperstraat ruzie met zes jongens die voldoen aan hetzelfde signalement.

De politie neemt de zaak vanwege het groepsaspect hoog op. Eenieder die iets kan melden over de daders, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de jeugd- en zedenrechercheurs in Hoofddorp (tel. 0900-8844).
Provincie:
Tag(s):