dinsdag, 23. januari 2007 - 23:36

Vrouw ernstig gewond bij frontale aanrijding

Susteren

Bij een frontale aanrijding tussen twee personenauto’s op de Oude Rijksweg Noord in Susteren is dinsdagavond een 39-jarige vrouw uit Montfort ernstig gewond geraakt. De brandweer heeft de vrouw uit haar voertuig moeten bevrijden en ze is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Zij verkeert niet in levensgevaar. Bij de aanrijding raakten ook de 13-jarige dochter van de vrouw gewond en de 18-jarige bestuurder van het andere voertuig.

Het ongeval gebeurde toen de 18-jarige man door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terechtkwam en frontaal inreed op het voertuig van de Montfortse vrouw.

Ook op de Midden Peelweg raakte een bestuurder gewond bij een aanrijding. Bij het ongeluk waren drie voertuigen betrokken. Een 45-jarige man uit Slowakije botste kort voor 20.00 uur met zijn bedrijfsauto achter op een tractor en vervolgens tegen een boom. Door de aanrijding verloor het landbouwvoertuig een wiel. Een tegemoetkomend voertuig botste tegen dit wiel aan. De bestuurder van de tractor en de tegemoetkomende personenauto raakten niet gewond bij het ongeval.

De politie onderzoekt of de Slowaak onder invloed van alcohol was. De weg was tot 22.30 uur afgesloten voor het verkeer om de ravage op te ruimen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):