woensdag, 23. mei 2007 - 11:45

Vrouw mishandeld na tv uitzending

Utrecht

Op maandagmiddag 21 mei is een vrouw mishandeld op de Jupiterstraat door drie personen. De politie heeft de drie minderjarige verdachten aangehouden. De politie kreeg omstreeks 16.30 uur de melding dat een vrouw in elkaar geslagen zou zijn door jeugd uit de buurt. Ter plekke bleek dat de vrouw zondag in een uitzending van RTV Utrecht het een en ander had verteld over de buurt waarin zij woonachtig is.

De drie personen vroegen aan haar waar ze mee bezig was. Er ontstond een woordenwisseling, waarna de vrouw werd geslagen en geschopt.
De drie verdachten, een 12, een 13-jarige Utrechter en een 14-jarige Utrechtse, zijn met toestemming van de Officier, dinsdag buiten heterdaad aangehouden terzake mishandeling.

De 12-jarige verdachte werd op school aangehouden en de andere twee konden thuis worden aangehouden. Allen werden overgebracht naar het politiebureau Tolsteeg voor verhoor. De ouders zijn in kennis gesteld. De 13-jarige is in verzekering gesteld en zit nog vast. Tegen de andere twee verdachten is proces-verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):