maandag, 23. april 2007 - 11:57

Vrouw overleden bij bizar ongeval Valkenswaard

Valkenswaard

Maandag rond 0.30 uur zijn drie personen gewond geraakt bij een gecompliceerd verkeersongeval op de Eindhovenseweg. Een van hen, een 38-jarige vrouw uit Helmond, overleed later in de nacht in het ziekenhuis.

De drie slachtoffers, de 38-jarige vrouw, een 35-jarige vrouw en een 40-jarige man, allen uit Helmond, zaten in een personenauto die in de richting van Eindhoven reed. De auto werd frontaal aangereden door een personenauto die bestuurd werd door een 36-jarige vrouw uit het Belgische Hechtel. De Belgische vrouw reed verder en de drie Helmonders stapten uit hun auto en liepen over de weg achter de Belgische auto aan.

Daarbij werden zij geschept door een auto die bestuurd werd door een 34-jarige vrouw uit Tiel. Zij reed ook in de richting van Eindhoven. De drie slachtoffers zijn in het ziekenhuis opgenomen, waar de 38-jarige vrouw later overleed. De vrouw uit België had gedronken. Zij is aangehouden en van haar is een bloedproef genomen. De vrouw is voor verder onderzoek ingesloten. De politie onderzoekt de aanrijding.
Provincie:
Tag(s):