vrijdag, 26. januari 2007 - 17:47

Vrouwen slachtoffer van gewelddadige straatroven

Maastricht

In Maastricht zijn donderdag drie vrouwen slachtoffer geworden van een straatroof. Een 17-jarige vrouw werd rond 21:45 uur van haar GSM beroofd door een onbekende man in de Opalinestraat in Maastricht. De vrouw kreeg daarbij een kopstoot en werd in haar gezicht geslagen.

Een 78-vrouw uit Maastricht werd rond 23:30 uur van haar handtas werd beroofd op de hoek van de Markt en de Gubbelstraat in Maastricht.

Een 57-jarige vrouw uit Maastricht raakte rond het middaguur licht gewond toen een onbekende man haar op het Stationsplein in Maastricht van haar tas probeerde te beroven. De vrouw klemde haar tas stevig tegen zich aan en schopte gelijktijdig naar de verdachte. Daarbij kwam zij ten val, waardoor zij schaafwonden aan een knie en een pols opliep. Nadat een voorbijganger kwam aangelopen ging de dader ervandoor.

In Sittard raakte een 21-jarige man uit die plaats zijn mobiele telefoon kwijt bij een straatroof. Het slachtoffer liep op de Eisenhowerstraat naar zijn auto en was aan het bellen. Op het moment dat hij wilde instappen, griste een jongen met geweld de GSM uit zijn handen.
Provincie:
Tag(s):