dinsdag, 10. april 2007 - 13:41

Waterschaps-projecten in beeld

Dordrecht

Bewoners, boeren en bedrijven op de Zuid-Hollandse eilanden kunnen vanaf dinsdag het werk van het waterschap Hollandse Delta volgen via Projecten in beeld op www.wshd.nl. Bezoekers van de website kunnen projecten aanklikken op de plaats waar ze wonen of werken.

Per project wordt het stadium getoond, zijn foto's te bekijken en kan de bezoeker achtergronden lezen of doorklikken naar meer informatie.

Bewoners en bedrijven die benieuwd zijn naar de stand van zaken van bijvoorbeeld de waterplannen in hun buurt kunnen dat nu zien op de website van het waterschap. Ook voor de medewerkers bij gemeenten en andere organisaties waar het waterschap veel mee samenwerkt is Projecten in beeld waardevol. Bezoekers van de website kunnen projecten zoeken op alfabet, op regio op taakveld én via de interactieve kaart.

De projecten zijn gekoppeld aan de projectadministratie en worden regelmatig ververst. Het waterschap wil in de loop van dit jaar alle projecten op het internet presenteren. Op dit moment zijn ruim 100 projecten ontsloten.
Provincie:
Tag(s):