zaterdag, 26. mei 2007 - 0:28

"We hebben jullie gemist"

Rotterdam

Vrijdagavond trapten de zes dames van de Dolly Dots hun reünie optredens af in een uitverkocht Ahoy. Met meezingers als 'Love me just a little bit more' en 'She's a liar' wisten zij het publiek op te zwepen. Dat de stemmen van sommige Dots niet meer klonken als weleer, kon de fans niets schelen. Ze zongen toch te hard mee om het te kunnen horen.

Angela Groothuizen en Ria Brieffies waren in het begin van de groep de enige twee die zangervaring hadden. Anita Heilker, Esther Oosterbeek, Patty Zomer en Angéla Kramers waren danseressen. Maar de groep had in de jaren '80 tegen alle verwachtingen in groot succes, ze kregen hun eigen Barbie poppen en maakten zelfs een film. Na 10 jaar was de koek echter op en besloten ze te stoppen. Nu, na meer dan 20 jaar stonden ze weer samen op het podium.

"We hebben jullie gemist" riep Angela het enthousiaste publiek toe. En dat het publiek de Dolly Dots gemist had was wel te merken aan het tempo waarmee de kaartjes voor de drie concerten waren uitverkocht.

Met een optreden van rapper Brainpower, werd het nummer 'PS' in een wel heel modern jasje gestoken. Halverwege de show verscheen een wel heel unieke 'Boy Band' op het toneel met Mike de Boer, Leco van Zadelhoff, Jeroen kijk in de Vegte, Danny Rook en Mike Starink. Zij zongen live de super hit 'Boys' van de Dolly Dots.

Met het nummer 'Don't give up' sloten de Dots hun eerste concert af. Morgen en overmorgen staan ze ook nog in een volgepakt Ahoy. Daarna is het weer over!

Voor de echte liefhebber komt er in juni een DVD van de concerten uit.
Categorie:
Tag(s):