woensdag, 7. maart 2007 - 13:50

Wegens groot succes extra concert André Rieu in Gelredome

André Rieu geeft op vrijdag 14 september 2007 een tweede concert in Gelredome. Het eerste concert is vrijwel uitverkocht.André Rieu heeft voor beide concerten het Harlem Gospel Choir uit New York uitgenodigd! Samen met zijn Johann Strauß Orkest zetten ze vorig jaar Radio City Music Hall op zijn kop. Een reden voor André om dit fantastische Gospel koor ook voor de concerten in Gelredome uit te nodigen. Behalve het Harlem Gospel Choir treden ook de schitterende Platin Tenöre met André Rieu op.

André Rieu toert op dit moment succesvol in Duitsland en Oostenrijk. In maart staat een tournee in Frankrijk gepland en april en mei staan weer in het teken van de Amerika tour. André Rieu en zijn orkest zullen dit jaar nog enkele malen terug gaan naar Amerika en Canada. In september staat er ook een tournee in Japan geprogrammeerd.

Het concert in Arnhem belooft een spectaculaire avond te worden met indrukwekkende decors en lichtshow, fantastische solisten, meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en gospel. Alles wat u van André Rieu en zijn gasten mag verwachten. Dit mag u niet missen! Reserveer tijdig uw kaartjes.

De verkoop voor het tweede concert start op zaterdag 10 maart. Kaarten zijn te verkrijgen bij Ticket Service via www.ticketservice.nl of telefonisch via 0900- 300 1250 (45 cpm).

Kijk voor meer info op en
Provincie:
Tag(s):