donderdag, 8. november 2007 - 17:15

Werelds grootste Plasma Display heeft veel 'bekijks'

Groningen

Waneer is groot eigenlijk groot genoeg? Als het aan de ontwerpers van Panasonic ligt nooit. Nu te bewonderen bij een winkelketen in Groningen, voor het bedrag van maar liefst € 79.999.- ‘s-werelds grootste Plasma Display met een beelddiagonaal van maar liefst 103 inch (261 cm). De enorme 'televisie' zorgt voor een file aan kijkers die zich allemaal aan het apparaat willen vergapen.

Deze professionele 'tv' voorziet in een schitterend breedbeeld progressive display met een volledige high definition resolutie van 1.920 (horizontaal) x 1.080 pixels (verticaal), een contrast van 5.000:1 en 4.096 gradaties.

Met een kleurweergave van 16-bit, de hoogste in de markt, is de TH-103FP9 ontworpen om adembenemende kwaliteitsbeelden weer te geven. Bovendien beschikt deze Plasma over een Super Cinema Mode en nieuwe beeldverbeterende technieken voor het weergeven van heldere beelden die de kwaliteit van filmbeelden nastreven. Maar ook het weergeven van foto’s in native 1920 x 1080 progressive resolutie, behoort tot de mogelijkheden. De nieuwe Real Black Creation kleurverbeterende functie zorgt voor een groot contrast en diep zwart met als resultaat een indrukwekkende contrastverhouding van 5.000:1.

Daarnaast beschikt dit display over nog meer opmerkelijke kenmerken zoals een Contrast Management System dat het contrast voor elk individueel stukje beeld optimaliseert en een high-precision Motion Pattern Noise Reduction circuit dat ervoor zorgt dat beeldpatronen die ruis veroorzaken worden opgespoord om de beeldkwaliteit nog verder te optimalizeren.

Het supergrote plasma display is voorzien van een ingebouwd beeldvergrotende functie om multi-screen beelden te realiseren. Met deze functie kunnen beelden zowel horizontaal als verticaal tot 4 x de originele grootte worden vergroot, terwijl de beeldwaliteit behouden blijft en tekst over het gehele scherm ook duidelijk leesbaar blijft.
Provincie:
Tag(s):