dinsdag, 27. november 2007 - 14:10

Wesly Bronkhorst: 'Dries Roelvink is een B-artiest'

Amsterdam

De Amsterdamse zanger Wesly Bronkhorst vindt dat Dries Roelvink een B-artiest is en de confrontatie in een Amsterdamse bar niet aandurfde om met hem te zingen. Volgens Wesly was het gezellig in de bar La Brochette in Amsterdam en nam hij de karaokemicofoon ter hand. Dries en zijn manager waren ook aanwezig en al zingend liep hij op Dries af maar die weigerde om met hem te zingen. Vervolgens zei Roelvink ‘Ik zing niet met B–artiesten’.

Wesly laat weten dat zijn mond open viel van verbazing. ‘Ik denk dat hij de confrontatie gewoon niet aandurfde. Het is toch niet te geloven..vorige week bied ik nog aan om hem te helpen bij zijn concert in de Ahoy en dan zegt ie nu zoiets tegen me. Wie is hier nou eigenlijk de B-artiest ?

De manager van Dries, André van Commeneé, bevestigd tegenover Blik op Nieuws dat Dries dat inderdaad gezegd heeft alleen vindt hij dat Wesly wel het hele verhaal moet vertellen.

‘Toen Wesly op ons af kwam en Dries uitnodigde om te zingen, zei ik dat we met rust gelaten wilde worden. Dries en ik kwamen in de bar voor ontspanning en als ze willen dat Dries gaat zingen, boeken ze hem maar. Wesly die een aardige slok op had, bleef zijn zin maar doordrijven. Toen ook Dries zei dat hij niet wilde zei Wesly iets in de trant van zeikerd of klootzat. Ja dan kan je wat terug verwachten!’, aldus de manager van Roelvink.

Van Commeneé: ’Wij komen Wesly niet zo vaak tegen en hebben nooit eerder problemen met hem gehad, alleen hoor je wel eens dat hij wel eens iets te veel tot zich neemt dan goed voor hem is. Ook moet je als A-artiest niet door die installaties in een bar gaan zingen. Van die dingen gaan je trommelvliezen te klappen en dat is vragen om negatieve reacties'.
Categorie:
Tag(s):