dinsdag, 30. januari 2007 - 15:58

Westervoorter mishandeld en beroofd

Westervoort

Een 18-jarige Westervoorter is maandagochtend mishandeld en beroofd. De 18-jarige stond omstreeks 08:00 uur bij de bushalte aan de Klapstraat. De Westervoorter zou plotseling op het hoofd zijn geslagen door een nog onbekende man die achter hem in de bushalte stond.

Hierdoor viel de 18-jarige op de grond en zou vervolgens in zijn zij getrapt zijn. Tevens werd hij bestolen van zijn portemonnee, mobiel en rugtas. De verdachte ging er vervolgens vandoor achterop een donkere scooter waarvan de bestuurder vermoedelijk klaarstond.

De Westervoorter vond later zijn portemonnee, zonder bankpasje, terug op de Klapstraat en heeft aangifte gedaan van diefstal met geweld op het politiebureau.

De politie heeft buurtonderzoek gedaan, maar dit heeft nog geen concrete informatie opgeleverd. De politie is daarom op zoek naar getuigen van de mishandeling / beroving op de Klapstraat. Het slachtoffer heeft een signalement gegeven van de verdachte die hem zou hebben geslagen en beroofd. Het zou gaan om een ongeveer 18 jaar oude man met een licht getinte huidskleur. Hij zou ongeveer 1 meter 86 zijn, een korte jas met capuchon met bontkraag hebben gedragen en een donkere spijkerbroek.
Provincie:
Tag(s):