woensdag, 10. januari 2007 - 11:06

Wildcard deelnemers ‘Sterren dansen op het ijs’ bekend

Amsterdam

Donderdag gaat bij SBS het ijsdans spektakel ‘Sterren dansen op het ijs’ van start met een wildcard ronde. In deze ronde zijn onder andere Patty Brard, Lola Brood, Mike Starink, Rob Geus en Petra Kagchelland te zien. Het publiek bepaald welke ‘ster’ doorgaat naar de echte show en zich mag voegen bij de twaalf BN'ers die al geselecteerd zijn.

De diva werd door de presentator van de show Gerard Joling, persoonlijk overgehaald om mee te doen. Hiervoor onderbrak ze haar vakantie op Curaçao. Op weg naar Nederland kreeg ze in het vliegtuig een maagbloeding, maar inmiddels lijkt ze weer helemaal hersteld en is klaar om de strijd aan te gaan.

De bekende Nederlanders die aan de tweede serie van 'Sterren dansen op het ijs' meedoen zijn; nieuwslezer en voice-over Arend Langenberg, zanger Thomas Berge, presentatrice Kristina Bozilovic, actrice/schrijfster Elle van Rijn, acteur Geert Hoes, oud-profwielrenner Jeroen Blijlevens, zangeres Sita, SBS 6-presentatrice Gallyon van Vessem, presentator Bas Westerweel, zanger Dries Roelvink, actrice Jasmine Sendar en zangeres Corry Konings.
Categorie:
Tag(s):