donderdag, 15. november 2007 - 7:52

Winkelcentra Haarlemmermeer genomineerd voor prijs

Haarlemmermeer

De Nederlands Raad voor Winkelcentra (NRW) heeft twee Haarlemmermeerse winkelcentra voor de nationale jaarprijs genomineerd. Het gaat om de winkelcentra Cruquius Plaza en het Polderplein in Hoofddorp. De NRW Jaarprijs is een belangrijke prijs in de Nederlandse vastgoedwereld.

De winnaar wordt gekozen aan de hand van onderzoeken op locatie, waarmee de commerciële aantrekkelijkheid van de projecten voor consument en detaillist worden onderzocht. De jury brengt op 9 en 10 januari 2008 een bezoek aan alle genomineerde centra, waarbij naast gebruiksvriendelijkheid ook zal worden gelet op het duurzaamheidsaspecten van de (her-)ontwikkeling.

Op 16 april 2008 wordt de winnaar bekendgemaakt, voorafgaand aan het internationale congres van "International Council of Shopping Centers" (ICSC) in de RAI in Amsterdam.

Wethouder Economische Zaken, Arthur van Dijk is blij met deze nominaties. Eerder dit jaar werd het bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid 2e op de lijst van de beste bedrijventerreinen in Nederland en vorige week zette het weekblad Elsevier Haarlemmermeer alweer op de eerste plaats van economisch sterkste gemeenten. Volgens de wethouder zijn de nominaties een teken dat de gemeente zich op meerdere fronten succesvol ontwikkelt.
Provincie:
Tag(s):