vrijdag, 1. juni 2007 - 13:18

Wolter Kroes trouwt voor de camera van SBS

Heemstede

Vrijdag stapt Wolter kroes in het huwelijksbootje met zijn vriendin tessa.
Wolter is een gelukkig man, na een succesvolle docu-soap en een agenda vol met optrdens, trouwt hij ook nog eens met de vrouw van zijn dromen. Er is maar een smet op deze dag voor de goedlachse zanger, hij kan het niet delen met zijn beste vriend en manager Wout Doleweerd die vorig jaar overleed.

Wolter en Tessa trouwen in Château Marquette in Heemskerk, waar ook voetballer Rafael van der Vaart en Sylvie Meis trouwden. De trouwpartij wordt rechtstreeks uitgezonden door SBS-6 Shownieuws.

Met een jurk van Mary Borsato en make-up en haar verzorgd door visagist Mari van der Ven zal Tessa zeker stralend voor de dag komen op de mooiste dag van haar leven. Het stel heeft beiden, twee kinderen uit een eerder huwelijk.

Tessa's ex-man probeerde nog te voorkomen dat de kinderen die hij samen met haar heeft, in de uitzending van SBS te zien zijn. Hij chanteerde Wolter daarom met een blootfoto die hij ooit naar Tessa's mobieltje stuurde. Op die manier wilde hij voorkomen dat zijn kinderen tijdens de uitzending van het huwelijk van Wolter en Tessa op televisie komen.

Wolter zei dat het hem niet uitmaakte als dem an de foto openbaar maakte. 'Niemand kan toch bewijzen dat ik het ben. Ik schaam me nergens voor'.
Categorie:
Tag(s):