woensdag, 30. mei 2007 - 13:33

Wotte levert zijn contract in

Mark Wotte neemt met onmiddelijke ingang zijn ontslag bij RKC Waalwijk. Vanochtend maakt hij dat bekend bij het bestuur van de club. Voor de toekomst van de club leek het volgens de coach beter om op te stappen.

Zijn spelers zeiden in het AD Sportwereld stuk voor stuk te zijn uitgekeken op de werkwijze van Wotte. Een verkeerde tactiek zou de degradatie hebben veroorzaakt. Wotte zou te aanvallend hebben gespeeld, terwijl RKC meer behoefte had aan defensieve versterkingen. Bovendien vinden veel voetballers hem geen prettig mens.

Zondag verspeelde Wotte ook bij de spelers de laatste krediet. Hij besloot na het verlies in Venlo niet met de spelersbus terug te reizen naar Waalwijk, waar woedende supporters zich hadden verzameld.

Bovendien dreigt bij RKC een totale leegloop van spelers. Willem II heeft interesse in Benjamin de Ceulaer, Robert Fuchs mag vertrekken en Luwamo Garcia kan terug naar zijn oude club VVV Venlo.

VVV heeft zich ook al officieel gemeld voor Nick van der Velden. Spits Tim Janssen staat in de belangstelling van SC Heerenveen en Roda JC. Verdediger Milano Koenders kan kiezen uit AZ en FC Twente.
Categorie:
Tag(s):