woensdag, 24. oktober 2007 - 20:36

X-factor Sharon Kips te zien bij EO

Amsterdam

De snel groeiende hulpverleningsorganisatie Children Asking heeft Sharon Kips als ambassadeur aangesteld. Sharon Kips, bekend als X-factor winnares en zangeres met een gloednieuwe CD, heeft dit in het programma "Het Elfde Uur" van Andries Knevel (EO) op 23 oktober jl. bekend gemaakt. De reden dat zij voor de christelijke stichting Children Asking International heeft gekozen is puur persoonlijk. Sharon staat volledig achter de educatieve initiatieven in met name Brazilië van de in 2003 opgerichte Stichting.

Sharon Kips zal de komende tijd veel ruimte in haar agenda vrijmaken om de nodige landelijke aandacht te vragen voor Children Asking. Door de betrokkenheid van Sharon Kips bij deze projecten heeft haar platenmaatschappij Sony BMG besloten om de opbrengsten van de single "Lovin' You" beschikbaar te stellen aan de Stichting Children Asking.

Op 6 november 2007 is Sharon Kips te zien in het EO-programma "Het zal je maar gebeuren" van documentairemaker Herman Haan. In dit programma wordt een special uitgezonden over het leven van Sharon vanuit Braziliaans perspectief. Zij legt daarin uit waarom zij tot de keuze gekomen is om zich als ambassadeur in te zetten voor de Stichting Children Asking. Ook later in 2007 zal Sharon tijdens tv-programma's haar standpunt hierover verduidelijken en tijdens haar optredens zal zij aandacht vragen voor Children Asking.
Categorie:
Tag(s):