maandag, 30. april 2007 - 21:32

Xander en Monique winnen 'Just the two of us' (embargo)

Hilversum

Xander De Buisonjé en Monique Smit stonden maandagavond in een ware titanenstrijd tegen over Edwin Evers en Berget Lewis in de finale van het Tien programma 'Just the two of us'. De superspannende live show waarin bekende Nederlanders het, gekoppeld aan topartiesten, tegen elkaar opnemen in een spetterend zangduel. De presentatie van de show was in handen van Linda de Mol en Gordon. Ondanks het feit dat Evers en Lewis de betere punten kregen van de jury koos het publiek toch voor Xander en Monique.

Het 18-jarige zusje van Jan Smit, zong met Xander drie nummers: 'Fire', 'Shut up' en 'Something Stupid' waarin ze een verliefd stelletje speelden.

Naast 'One' zongen Evers en Lewis ook 'De glimlach van een kind'. Dit nummer zouden ze van op single moeten uitbrengen als het aan het publiek en de andere kandidaten lag. Als laatste nummer kozen zij voor 'Nutbush citylimits' van Ike en Tina Turner.

Ondanks het feit dat Evers en Lewis meestal de hoogste punten kregen van de jury hoopte Xander op de stemmen van het publiek.

Uiteindelijk waren het toch Xander en Monique die de meeste stemmen van het publiek kregen. Monique is inmiddels benaderd om een eigen CD op te nemen dus van haar zullen wij zeker meer horen.
Categorie:
Tag(s):