zaterdag, 6. januari 2007 - 19:59

Zaak babylijkje in Opsporing Verzocht

’s-Hertogenbosch

De zaak rond het babylijkje dat donderdagmorgen omstreeks 09.40 uur in het recreatiegebied Engelermeer in ’s-Hertogenbosch aangetroffen zal komende week behandeld worden in Bureau Brabant en Opsporing Verzocht. Voorbijgangers vonden het babylijkje in de buurt van het fiets-/wandelpad langs het Engelermeer.

In de uitzendingen van beide opsporingsprogramma’s vertelt de politie bijzonderheden over het kind en informatie over de vindplaats. Tevens roept zij mensen op die rond 4 januari door getuigen zijn gezien in de buurt van het Engelermeer, zich te melden. Verder doet de politie een appèl op iedereen die informatie kan geven over deze zaak die belangrijk kan zijn voor het onderzoek.

De uitzending van Bureau Brabant is op maandag 8 januari om 19.00 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald, de laatste uitzending is op dinsdag 9 januari om 17.00 uur. Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 9 januari om 21.40 uur op Nederland I. Woensdag volgt een herhaling.
Provincie:
Tag(s):