donderdag, 15. maart 2007 - 20:41

Zeeuws-Vlaanderen presenteert zich op WoningExpo

Goes

Met het thema ‘wonen, werken, beleven’ presenteert Zeeuws-Vlaanderen zich komend weekend op de WoningExpo in de Zeelandhallen in Goes.Provincie, gemeenten, projectontwikkelaars, woningcorporaties, makelaars, hypotheekverstrekkers, trendsetters op het gebied van woning- en tuininrichting presenteren zich op de WoningExpo Zeeland en informeren de consument en ondernemer zo breed mogelijk omtrent de kwaliteiten van Zeeland.

Zeeuws-Vlaanderen heeft een speciaal paviljoen ingericht om zich te presenteren. Naast de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten, Hulst, Sluis en Terneuzen, laten ook o.a. Projectontwikkeling Zeeland, Rabobanken Terneuzen Sas van Gent, Vastgoedbeheer Ingrid Sinke, Woongoed, Woonstichting Clavis, Woonstichting Hulst en Stichting Elux welke unieke mogelijkheden deze regio biedt.

Zeeuws-Vlaanderen bevindt zich op het kruispunt van Nederland en België, waar het goed toeven is. Wonen, werken en recreëren sluiten naadloos op elkaar aan. De grote diversiteit springt nog wel het meest in het oog. Wonen in Zeeuws-Vlaanderen kan op veel manieren. Door de verrassende nieuwbouwprojecten, maar ook door verschillende historische kernen is het woningaanbod in de drie gemeenten zeer divers. Midden in de drukke stad, landelijk in het buitengebied of met uitzicht op zee, alles is mogelijk.

Zeeuws-Vlaanderen kenmerkt zich ook door een Bourgondische inslag en een gemoedelijke omgang met elkaar. Een bruisend verenigingsleven en de vele evenementen die hier van oost tot west georganiseerd worden getuigen hiervan. Een streek, waar mensen met plezier wonen en werken.

Dit alles is te zien en te beleven in het Zeeuws-Vlaanderen paviljoen op de Woningexpo.

Vrijdag 16 maart is de beurs geopend van 10.00 – 22.00 uur en op zaterdag 17 en zondag 18 maart van 10.00 – 18.00 uur. De toegang is gratis.
Provincie:
Tag(s):