donderdag, 5. april 2007 - 9:26

Zoekactie naar vermist meisje

Almere

Politie Flevoland is donderdagmorgen gestart met een zoekactie naar het vermiste meisje Cassandra van Schayk in het gebied gelegen aan de Trekvogelweg in Almere. Het rechercheteam dat onderzoek doet heeft sinds haar vermissing veel informatie verzameld. Daaruit blijkt dat Cassandra in de nacht van haar verdwijning op zaterdag 24 maart mogelijk nog in het plassengebied is geweest. De politie wil ook deze informatie zorgvuldig onderzoeken en is daarom met de Mobiele Eenheid gestart met het doorzoeken van bossages en de walkanten van de Noorderplassen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Het rechercheteam is verder nog bezig met het nalopen van tips en aanwijzingen die onder andere naar voren kwamen uit de verhoren van mensen die zich hebben gemeld bij de politie.

Daarnaast wil het team graag in contact komen met mensen die nog niet hebben gesproken met de politie maar die mogelijk informatie kunnen verschaffen die kan leiden tot het opsporen van Cassandra. Een anonieme melding kan via M (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):