zaterdag, 22. december 2007 - 13:58

Zoekactie naar vermist Vughts raadslid voortgezet

Vught

Zaterdag is met ondersteuning van de marechaussee en het Veterinair Reddingshonden Team uit Utrecht opnieuw gezocht naar het sinds 11 december vermiste 60-jarige Vughtse raadslid Henri du Long. De politie trof de auto van de man woensdagmiddag 12 december in de omgeving van het Drongelens kanaal nabij Cromvoirt aan.

De politie stelde een rechercheteam samen dat de vermissing van de man onderzoekt. In de eerste dagen na de vermissing is er tevergeefs intensief gezocht met duikers, sonarapparatuur, speurhonden, een helikopter en veel menskracht.

De Vughtse Heide werd kort na de vermissing al met een helikopter onderzocht.Vandaag heeft de politie samen met de marechaussee en het reddingshondenteam de Vughtse Heide (militair oefenterrein), grotendeels uitgekamd. Een politiehelikopter speurde het Drongelens Kanaal opnieuw af. De zoekactie moest met zonsondergang worden gestaakt en gaat morgen bij daglicht weer verder. Tot op heden heeft de zoekactie nog geen resultaat opgeleverd. Bij de actie werden in het totaal ongeveer 15 mensen, vier honden, een helikopter en terreinwagens ingezet.
Provincie:
Tag(s):