woensdag, 2. mei 2007 - 20:24

Zon, zee, wind...pas op je haar!

Amsterdam

Zon, zee, wind en water: het allermooiste seizoen van het jaar is alweer in aantocht! Een lekker kleurtje op de huid, stijlvolle mode, goede accessoires en… het haar lekker soepel in model.

Vanaf nu krijgen zon, chloor en zout geen vat meer op haar. Onder de naam Sol en Sun ontwikkelde Alter Ego de ultieme onzichtbare zonnebril voor haar. Producten die reinigen en onzichtbaar elk haartje beschermen. Geen gebleekte piekerige coupe meer als resultaat van een dagje strand. In plaats daarvan stralend, goed zittend haar. Van het strand zo naar de loungeclub, trendy strandtent of casino. Sol en Sun houdt haar levendig en glansrijk.

Hair en Body Cleanser reinigt haar en lichaam in alle zachtheid en verwijdert de restanten van zout en chloor. De Instant Conditioner heeft een geheime samenstelling om het vocht te reguleren en het haar te beschermen. Het is een snelle en makkelijke behandeling voor directe voeding en herstel van het haar. Daarna is er de keuze voor de Invisible Protecting Spray, Brilliant Protecting Oil of Protecting Hair Gel. De eerste maakt het haar zijdezacht, is samengesteld uit beschermende ingrediënten en een uv-filter. De Brilliant Protecting Oil geeft kapsels een flitsende glans. En elasticiteit, speciaal geschikt voor droog, krullend, kroezend en gekleurd haar.

Sol & Sun wordt exclusief verkocht bij de professionele kapper.
Categorie:
Tag(s):