dinsdag, 15. januari 2008 - 9:43

100 maatschappelijke stageplaatsen voor sport & bewegen

Dieren

Op maandag 14 januari jl. hebben het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB), de Gelderse Sport Federatie, Het Rhedens en de lokale projectgroep het Convenant Maatschappelijke Stage getekend.

De overeenkomst ondersteunt de samenwerking om maar liefst 100 stageplaatsen op het gebied van sport en bewegen te realiseren. De ondertekening vond plaats in Verpleeghuis Gelders Hof in Dieren.

In de overeenkomst zijn afspraken opgenomen om in één schooljaar voor de leerlingen van Het Rhedens 100 Maatschappelijke Stages te realiseren op het gebied van Sport & Bewegen. Bij dit project zijn verschillende samenwerkingspartners betrokken.

Die middag startte namelijk ook de Maatschappelijke Stage voor leerlingen uit de derde klas VMBO BL. De kick off vond plaats na de ondertekening van het convenant met een gezamenlijke activiteit vanuit het Gelders Hof. De leerlingen gingen met een grote groep bewoners van het verpleeghuis wandelen. Het weer liet het toe om er een mooie wandeling van te maken.
Provincie:
Tag(s):