woensdag, 8. oktober 2008 - 1:07

13-jarig meisje van de fiets gereden

Zutphen

Een 13-jarig meisje uit Zutphen is maandag 6 oktober gewond geraakt nadat ze door een onbekend gebleven automobilist werd aangereden. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.Het meisje fietste rond 14.30 uur via de Emmerikseweg in de richting van de rotonde met de Laan naar Eme.

Terwijl het meisje de rotonde op wilde fietsen, stopte een auto met daarin ongeveer 4 personen, die aangaven dat ze door kon fietsen. De fietsster had sowieso voorrang. Op het moment dat ze langs de auto fietste gaf de bestuurder gas en reed het meisje aan. Hierbij is ze hard gevallen.

De auto, groen van kleur, is met hoge snelheid verder gereden via de Laan naar Eme in de richting van de Den Elterweg. Het meisje werd opgevangen door een passerende fietser, die de bestuurder van de auto nog naschreeuwde dat hij moest stoppen. Deze fietser heeft vervolgens het meisje thuisgebracht.

Het meisje is met haar moeder naar het ziekenhuis gegaan, waar bleek dat ze een zwaar gekneusde pols, kneuzingen aan haar been en een hersenschudding had opgelopen.
Provincie:
Tag(s):