zondag, 17. augustus 2008 - 14:37

18 luchtbalonnen de lucht in tijdens Parkfeest te Mill

Mill

In het Noord-Brabantse Mill is zaterdag het jaarlijkse Parkfeest en Ballonnenfestijn weer van start gegaan. Het hele weekend is er volop muziek, entertainment en gezelligheid in het Millse Landschapspark. Het Parkfeest en Ballonnenfestijn, dat voor iedereen gratis toegankelijk is, begon om 18.00 uur met het Ballonnenfestijn in het Landschapspark aan de Beerseweg in Mill.

Vanaf dat moment waren er muziek met Fritz-Events, demonstraties van de Millse brandweer en startte de voorbereidingen voor de ballonvluchten. Ook zijn er diverse eetkraampjes in het park te vinden met de meest uiteenlopende snacks, gerechten en lekkernijen. Na het opstijgen van de ruim 20 ballonnen speelt allround formatie Clear Out met Millenaar Willem Pluk het feest in het park compleet maken.

Ook op zondag 17 augustus zijn er diverse activiteiten in het Landschapspark. Die dag staan vanaf 13.00 uur dweilorkesten centraal tijdens de Sound of Joeks. Maar naast optredens van Moizat uit Mill, de Heigalmers uit Wilbertoord, de Roetetoeters uit Wanroij, Team Plezier uit Rosmalen en Toeternietoe zelf, is er meer muziek.

Zo zullen de Andere Hazen te horen en zien zijn. Daarnaast zijn er springkussens en zal Scouting kinderen schminken. Maar ook zijn er Active en interactieve demonstraties van de sportverenigingen MiKo ’76 (Korfbal), MHV’81 (handbal), HCMill (hockey) en Apollo (volleybal).
Provincie:
Tag(s):