vrijdag, 19. september 2008 - 20:23

23 september officiële opening Smart Work Center

Almere

Op dinsdag 23 september wordt het eerste Smart Work Centre (SWC) geopend. Wethouder Martine Visser van de gemeente Almere verricht de officiële opening. Daarna zal via een zeer hoogwaardige videoverbinding (Telepresence) het SWC door burgemeester Cohen vanuit Amsterdam en door burgemeester Jorritsma vanuit Almere in gebruik worden genomen.

Het SWC is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen Cisco, de gemeente Almere en de gemeente Amsterdam. Met dit SWC willen de partijen bijdragen aan oplossingen voor het fileprobleem, verbetering van het milieu en het veranderen van de werkcultuur.

Hier wordt door wethouder Martine Visser tijdens de opening op ingegaan. Ook vertellen gebruikers van het Smart Work Center in Almere wat de voordelen van dit concept zijn.

In het SWC zijn diverse flexibele werkplekken uitgerust met de modernste faciliteiten om te werken en in contact te staan met het hoofdkantoor en andere werklocaties. Diverse publieke en private partijen hebben reeds werkplekken gereserveerd in het SWC, waarbij de gemeente Amsterdam de eerste 10 werkplekken in gebruik neemt voor haar medewerkers die in Almere wonen. Het is de ambitie om een netwerk van Smart Work Centra te realiseren.
Provincie:
Tag(s):