woensdag, 1. oktober 2008 - 20:44

26.000 vierkante meter sportieve fietsen

Utrecht

De toegenomen omzet wijst opnieuw op een goed jaar voor de fietsenhandel, zo meldt het CBS. In het eerste kwartaal van dit jaar nam de omzet met 3% toe ten opzichte van dezelfde periode in 2007. Vorig jaar werden in Nederland ruim 1,4 miljoen fietsen verkocht, berichtte de RAI en dat zijn er zo'n 80.000 meer dan een jaar eerder.

Deze positieve ontwikkelingen worden weerspiegeld in de aanmeldingen voor deelname aan Bike MOTION Benelux 2008. De oppervlakte van deze manifestatie voor sportieve fietsen in de Jaarbeurs Utrecht werd onlangs uitgebreid van twee naar drie hallen en bedraagt nu 26.000 vierkante meter. De beurs is voor het publiek geopend op vrijdag 31 oktober, zaterdag 1 november en zondag 2 november.

Nagenoeg alle fietsmerken brengen de nieuwste collecties bijeen: racefietsen en mountainbikes, trekkingfietsen, BMX- en trialfietsen. Maar ook: fietsonderdelen & accessoires, alle trends in fietskleding, -schoenen, -brillen en -helmen, informatie over fietsvakanties, voedings- en trainingsadviezen, modeshows, informatieve lezingen, presentaties, stunts en demonstraties. Het beursprogramma wordt verrijkt met gevarieerde activiteiten. Een van de primeurs is een literair wielercafé vol publicaties over uiteraard wielrennen maar ook vele andere sporten.
Categorie:
Tag(s):