maandag, 7. april 2008 - 11:09

2e Friesland Olympiade in Heerenveen

Heerenveen

Wat is er leuker en gezonder dan sporten. Dat geldt voor iedereen: ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor de tweede keer organiseert De Friesland op zaterdag 12 april speciaal voor deze groep sporters de De Friesland Olympiade. Een dag lang sporten mensen mét en zonder verstandelijke beperking in Heerenveen met elkaar.

Uiteraard is het erg leuk als ze daarbij aangemoedigd worden door publiek! Daarom roept de organisatie iedereen op om vooral te komen kijken. Bij de Olympiade gaat het niet om het winnen. Iedereen is winnaar. Wat veel belangrijker is, is dat je mensen ontmoet en vrienden maakt. Juist dat laatste maakt het extra leuk om aan sporten mee te doen.

Na de officiële opening, met muziek, ontsteking olympische vlam, en sprekers Hans Feenstra, directeur De Friesland Zorgverzekeraar en Foppe de Haan, DFO ambassadeur, zullen de deelnemers zich verspreiden over de diverse locaties. Allerlei sporten komen aan de orde, zoals zwemmen, klimmen, voetballen, fitness, dans, tennis, gymnastiek, judo etc. Tussen de activiteiten door zal een lunch worden verzorgd. De Friesland Olympiade zal ’s middags tussen 15.00 en 16.00 uur spetterend worden afgesloten.

Lijkt het je leuk kom dan naar De Olympiade en moedig alle enthousiaste sporters aan. De Olympiade vindt plaats in Sportstad Heerenveen op 12 april van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is geheel gratis en je bent van harte welkom!
Provincie:
Tag(s):