maandag, 7. april 2008 - 9:02

3 FM Awards en Ticket for Tibet

Landelijk

Op zaterdag 26 april worden de jaarlijkse 3FM Awards uitgereikt in The Factory in Amsterdam. Naast Racoon zullen ook een aantal andere Nederlandse topartiesten optreden, waaronder Leaf, Alain Clark en Voicst. De uitreiking van 3FM Awards is één van de hoogtepunten van het Weekend van de Awards.

Racoon is genomineerd in maar liefst 3 categorieen: beste zanger, beste band en beste artiest (pop)! Ga naar de site van 3FM om je stem uit te brengen en voor meer informatie over het 3FM Awards weekend.

De live show wordt 26 april uitgezonden op 3 FM radio (18.00 - 23.00) en op Nederland 3 (21.00 - 22.00)

Vanaf 7 april kun je de speciale Ticket For Tibet single “Als je ooit nog eens terug kan� van Racoon downloaden. Vanaf 14 april ligt hij ook in de winkel. De gehele opbrengst van de single komt direct ten goede aan drie jonge tibetaanse nonnen in opleiding die zes jaar werden gemarteld in een Chinese gevangenis na het zingen van een protestlied tegen de Chinese overheerding in Tibet.

Voor meer informatie en o.m. het programma programma van Ticket for Tibet op 20 april a.s. kun je terecht op de TfT website.
Provincie:
Tag(s):