dinsdag, 17. juni 2008 - 11:37

30 kilometer golfen voor KiKa

Sint Nicolaasga

Op zaterdag 21 juni a.s. wordt op BurgGolf St. Nicolaasga ten behoeve van KiKa een unieke prestatie geleverd door 8 golfers. Zij zullen ’s ochtends om 6.00 uur van start gaan voor een ronde golf van maar liefst 54 holes, de golfers leggen daarbij bijna 30 kilometer af.

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Het geld wordt besteed aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

Op 21 juni zullen zowel bedrijven als particulieren de 8 KiKa-Kanjers steunen die het aandurven om op de langste dag van het jaar, 54 holes te lopen. Iedere sponsor geeft een vast bedrag per stableford punt die de groep KiKa-Kanjers gezamenlijk binnenhaalt.
De sponsoren worden op deze dag zeker niet vergeten, voor hen is een gezelligheidswedstrijd georganiseerd over 9 holes, met aansluitend een barbecue.
Provincie:
Tag(s):