dinsdag, 15. april 2008 - 23:12

41-jarige vrouw uit Delft vermist

Delft

Politie Haaglanden is op zoek naar de 41-jarige Karin Persoon. De Delftse heeft op vrijdag 4 april haar woning verlaten en is niet meer teruggekomen. Zij heeft hierbij haar twee kinderen van 13 en 18 jaar achtergelaten.

Karin Persoon heeft schizofrenie en is manisch depressief. Het is bekend dat zij al enige tijd geen medicatie meer inneemt. Hierdoor leeft zij niet meer in de werkelijkheid en is zij erg angstig en paranoïde. Karin Persoon heeft de afgelopen tijd nog geld opgenomen van haar bankrekening. Op 9 april deed ze dit in Italië, en op 11 april heeft ze in Maastricht gepind. Inmiddels zijn haar rekeningen geblokkeerd en heeft zij geen geld meer ter beschikking. Het is niet bekend waar Karin op dit moment verblijft. Gezien haar medische toestand maakt de politie zich ernstige zorgen om haar welzijn.

Het signalement van haar is als volgt; blanke vrouw, leeftijd 41 jaar oud, rood/rossig haar, 1.80 lang. Op het moment van haar verdwijning droeg zij een bruin/blauwe korte jas, zwarte laarsjes en een blauwe spijkerbroek. Heeft u informatie over de verblijfplaats van Karin Persoon of heeft u haar na vrijdag 4 april nog gezien? Belt u met de politie in Delft via 0900-8844. Bij dit bericht vindt u een foto van Karin Persoon die u rechtenvrij kunt gebruiken.
Provincie:
Tag(s):