woensdag, 8. oktober 2008 - 23:33

72-jarige Rijswijker vermist

Rijswijk

De politie in Rijswijk is op zoek naar de 72-jarige Johannes Cornelis van den Dool die sinds donderdagmiddag 2 oktober wordt vermist. De Rijswijker was die donderdag naar de Rijswijkse Petanque Club ABA, aan de Schaapweg geweest. Vervolgens is hij naar zijn woning aan de Van Hellenberg Hubarsingel gegaan. Om 17.45 uur verliet hij de woning, stapte op zijn fiets en vertrok in onbekende richting. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

De heer Van den Dool heeft een normaal postuur en is 1.76 m lang. Hij is kaal met een krans grijs haar. Hij heeft een zongebruinde huid. Tijdens zijn verdwijning droeg hij een roze trui met daaronder een lichtblauw geruit overhemd, een grijze broek en beige/bruine schoenen maat 44. Verder draagt Van den Dool een gehoorapparaat in beide oren. Van den Dool vertrok op een zilvergrijze herenfiets van het merk Sparta. De naam staat in roze letters op het frame.

Heeft u de heer Van den Dool nog gezien na donderdag 2 oktober of kunt u de politie informatie verschaffen over zijn mogelijke verblijfplaats? Neem dan contact op met de politie in Rijswijk via (0900)8844.
Provincie:
Tag(s):