zondag, 14. december 2008 - 21:28

Aanhoudingen na uitgaansgeweld

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie op verschillende plekken in de provincie mensen aangehouden wegens uitgaansgeweld.

Op het Prinsenplein in Meppel is een 18-jarige man uit Nijeveen aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij eerder op de avond een 23-jarige man uit Meppel te hebben mishandeld. Aan de hand van aanwijzingen van het slachtoffer kon de politie de verdachte aanhouden. De man werd overgebracht naar het politiebureau en werd ingesloten.

In Emmen werd op het Marktplein een 40 jarige man aangehouden. De man had een 22-jarige man uit Zweeloo geslagen. De 40-jarige Emmenaar werd overgebracht naar het politiebureau en na verhoor kon de man het bureau verlaten. Hij zal binnenkort een dagvaarding ontvangen.

Zaterdagnacht heeft de politie een 19-jarige man uit Groningen aangehouden in een café aan de Hoofdweg in Eelde. De man had een 23-jarige man uit Eelde en een 19-jarige man uit Groningen mishandeld. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en werd ingesloten.
Provincie:
Tag(s):