dinsdag, 22. april 2008 - 16:08

Aanhoudingen voor steekpartij

Marum

De politie heeft drie mannen uit Marum aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident. Inmiddels zijn twee mannen weer op vrije voeten gesteld. Een 30-jarige man bleek niets met het incident te maken te hebben. Een 27-jarige man zit niet meer vast, maar is nog wel steeds verdachte. De derde verdachte, een 26-jarige man, zit nog vast.

Zondagochtend 9 maart werd een 22-jarige Stadjer aan de Westerhoflaan in Marum in zijn hals gestoken. Hij is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis en was enkele dagen niet aanspreekbaar. Inmiddels is hij buiten levensgevaar.

Het slachtoffer was in Marum op stap geweest. Toen hij met zijn auto naar huis ging, reden de twee verdachten (26 en 27 jaar) met hem mee. Ter hoogte van de Westerhoflaan ontstond ruzie. De Stadjer werd daarbij gestoken. Een van de verdachten verdween met de auto van het slachtoffer. De wagen werd vrij snel daarna door de politie op de Noorderringweg in Marum aangetroffen. De aanleiding voor de onenigheid ligt vermoedelijk in de drugsscene.
Provincie:
Tag(s):