woensdag, 4. juni 2008 - 21:50

Aanpassing omleidingsroute Verlengde Stationsweg Zuidlaren

Zuidlaren

De werkzaamheden aan de Verlengde Stationsweg en de Schipborgerweg in Zuidlaren hebben enkele weken vertraging opgelopen. Met name de hoeveelheid, ligging en technische staat van leidingen en kabels is hier de oorzaak van. Het verplaatsen of vervangen ervan kost veel meer tijd dan gepland. Om niet nog meer vertraging op te lopen worden werkzaamheden die aanvankelijk na elkaar gepland waren, nu tegelijk uitgevoerd.

De meeste werkzaamheden spelen zich op dit moment af op de Verlengde Stationsweg. Dat heeft gevolgen voor de doorstroming van het verkeer en voor de veiligheid van werknemers en bewoners. Om deze gevolgen te minimaliseren hebben we besloten om de Verlengde Stationsweg aan één kant af te sluiten. Het verkeer dat vanuit Zuidlaren richting N-34 moet wordt omgeleid via de Tienelsweg, Sparrenlaan en Dennenlaan. Verkeer met bestemming Zuidlaren kan normaal gebruik blijven maken van de Verlengde Stationsweg.

Deze maatregel is van kracht van woensdag 4 juni tot vrijdagavond 6 juni en van maandagmorgen 9 juni tot vrijdagavond 13 juni. Vanaf 16 juni wordt de Verlengde Stationsweg gedurende drie weken helemaal afgesloten, zoals eerder aangekondigd.
Provincie:
Tag(s):