zondag, 6. januari 2008 - 9:37

Aanranding 11-jarig meisje

Workum

Een nog onbekende man heeft vrijdag 4 januari, rond 17.50 uur, een 11-jarig meisje uit Workum aangerand. Op de Langeleane, tussen Hindeloopen en Workum, werd het meisje door de man onzedelijk betast.

Het meisje fietste in de richting van Workum, op weg naar huis. Vanuit de richting Workum naderde een auto, die licht tegen het meisje aanreed, om haar tot stoppen te dwingen. De man raakte met het meisje in gesprek, maar ging er vandoor toen er een andere auto aankwam. Het meisje fietste hierop verder.

In de buurt van de molen kwam de eerste auto weer bij haar. De man stapte uit en heeft het meisje onzedelijk betast. Het meisje schreeuwde en raakte in paniek. Net op dat moment kwam er vanuit de richting Hindeloopen een auto aangereden. Bij het zien van deze auto ging de verdachte er in zijn auto met zeer hoge snelheid vandoor.

Graag komt de politie in contact met de bestuurder van de auto die uit de richting van Hindeloopen kwam en waarschijnlijk iets heeft gezien. Deze bestuurder kan een zeer nuttige getuige voor de politie zijn. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900 – 8844. De politie heeft de zaak in onderzoek, zo is reeds een buurtonderzoek gehouden.
Provincie:
Tag(s):