zondag, 25. mei 2008 - 14:02

Aanrijding 4 voertuigen A4 zorgt voor lange files

Schiphol

Na een aanrijding zondagmiddag tussen 4 voertuigen, op de A4 ter hoogte van knooppunt De Hoek, heeft de politie de A4 richting Amsterdam volledig laten afsluiten. Dit meldt de Verkeers Informatie Dienst (VID). Inmiddels zijn alle rijstroken weer vrijgegeven.

Bij de aanrijding zijn vijf gewonden gevallen, waarvan één ernstig, aldus een woordvoerder van de KLPD. Een traumaheli heeft assistentie verleend, maar de gewonden zijn per ziekenauto naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de brandweer moest er aan te pas komen, omdat één persoon uit het voertuig moest worden gesneden en een andere gewonde vanwege nekklachten ook door de brandweer uit het voertuig moest worden gehaald.

De afsluiting was op last van de brandweer die ruimte nodig had om beknelde personen te bevrijden uit hun voertuig en ook vanwege technisch onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Rond 14.30 uur stond er een file van 13 kilometer op de A4 richting Amsterdam voor knooppunt de Hoek. Het verkeer richting Amsterdam werd aanvankelijk aangeraden om over de A5 en de A9 te rijden. Inmiddels zijn alle rijstroken weer vrijgegeven.
Provincie:
Tag(s):