maandag, 3. maart 2008 - 20:58

Aanrijding bij opsporing verzocht

Zierikzee

Politie Zeeland vraagt dinsdagavond 4 maart 2008, via het programma Opsporing Verzocht, aandacht voor een misdrijf dat donderdagavond
28 februari 2008 plaatsvond.Op die avond werd een 75-jarige vrouw uit Zierikzee op de Parallelweg van de N59 (ter hoogte van hectometerpaaltje 30,0) geschept door een auto.

De vrouw is over de auto heen gerold en is 20 meter verderop op het wegdek terecht gekomen. De dader is zonder zijn identiteit kenbaar te maken doorgereden. De vrouw liep zeer ernstige verwondingen op en is met een dubbele bekkenbreuk, beenbreuk, kapotte kniebanden, gebroken ribben, nekletsel en een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis.

De Zeeuwse politie heeft het vermoeden dat de veroorzaker van het ongeluk uit de omgeving moet komen, mensen die niet in de omgeving bekend zijn, zullen deze weg niet zo snel kiezen. De auto die doorgereden is, is vermoedelijk een donkerkleurig, groot model sedan. Aan de voorkant moet de auto behoorlijk beschadigd zijn.

De politie wil graag in contact komen met mensen die donderdagavond 28 februari iets bijzonders is opgevallen of iets belangrijks over de gezochte automobilist weten te vertellen.

Het programma Opsporing Verzocht wordt morgen uitgezonden op Ned. 1 en begint om 21.50 uur. Woensdag 5 maart om 13.20 uur is de herhaling op Ned. 2.
Provincie:
Tag(s):